Good vibes | Young Festival 2023

| VIBE

Am participat la cel mai mare DANCE EVENT din zona Moldovei!  

A trecut aproape o luna de cand s-a incheiat editia din 2023, Young Island Festival.

| ORGANIZARE

Festivalul a evoluat foarte mult fata de anul trecut. Cel putin la anumite prestatii ( Puya,The Mottans) cei din stuff s-au asigurat ca nu vor fi alte incidente fluidizand astfel traficul de la MAIN STAGE pana la celalalte scene.

Un alt factor important care m-a impresionat, a fost curatenia. Cel putin o data la 5-10 minute aparea o echipa pentru a strange ceea ce ramanea din urma.  Intrarile din festival au fost fluidizare destul de bine astfel incat timpul de asteptare nu a fost atat de mare.

| ARTISTI

Asa cum toata vara s-a discutat despre “GHEBOASAartist prezent si la Young, nu am sa intru foarte mult in detalii.

Sunt artisti precum “SUBCARPATI” care nu au legatura cu zona de MAIN, nu ii ascultam la radio. De aceea aceste genuri de muzica sunt într-o zona NISATA. Muzica pe care o asculti, este muzica pe care o simti. Indiferent despre ce gen vorbim. Fie ca sunt manele sau muzica clasica.

Acum 10-15 ani nu existau surse de muzica ( Spotify, Apple Music, Youtube) acum in 2023, situatia este alta.

Daca un artist precum “GHEBOASA” are milioane de vizualizari si este prezent la cele mai mari festivaluri din RO, nimeni nu este vinovat ca un pusti de 16 ani sau 15 ani ii cunoaste piesele.

De la un festival nu te aștepta sa ți se facă educatie . Acolo mergi pentru o stare, pentru muzica preferata. Educatia se primește de la școala, de acasă.

In niciun caz de la festivaluri.

| EXPERIENCE

Cel mai cool moment, cea mai tare experienta de anul acesta am trait-o la setul celor 2 DJ: Sunnery James şi Ryan Marciano.  Îți transmit un SUPER VIBE cum numai la un festival de gen o poți trai. 

Setul a fost COOL construit cu beat-uri tropicale dar și piese renumite ( Babilonia). 

Young Island ( poze aici)  a trezit orasul  si abia astept sa fiu prezent si la anul.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns