In sfarsit! Din 14 iunie, Disney+ si in Romania

Probabil cea mai buna veste a primaverii! Disney+ ajunge si in tara noastra din 14 iunie!

Pretul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei în Romania. Oferind continut original exclusiv si mii de episoade si filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si divertisment general de la Star,  pe Disney+ gasesti cele mai cunoscute povesti!

Disney+ va avea conținut organizat pe 6 „hub-uri”, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, și Star, ce va conține filme și seriale de la 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Hollywood Pictures, ABC Signature, FX, Freeform, 20th Television, 20th Television Animation, Hulu și Touchstone Pictures.

Printre producțiile originale ale Disney+ enumerăm The Book of Boba Fett, The Mandalorian, The Bad Batch, Obi-Wan Kenobiși multe altele de la Star Wars. De la Marvel Studios enumerăm WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, What If…?, Hawkeye, Moon Knight, Ms. Marvel, și multe altele.

Disney+ oferă conținut în 4K HDR pe dispozitivele compatibile, redare în flux pe patru dispozitive concomitent și descărcări nelimitate pe zece dispozitive. De asemenea, abonații se pot bucura de aspectul video al IMAX Enhanced pe anumite titluri selectate, posibilitatea de a crea șapte profiluri diferite, printre care părinții au acces la profile pentru copii și opțiuni de control parental.

Utilizatorii se vor putea abona pe Disney+, începând cu data de 14 iunie, din aplicația mobilă, sau de pe site-ul disneyplus.com.

Ma declar fan Simpson si abia astept sa vad toate sezoanele, incepand din 14 iunie!

Articole recomandate

Lasă un răspuns