5 filme pentru vreme urata

Ploua, ploua si iarasi ploua! Cel putin in Bacau de aseara….

Ghici? 

Ploua! :))

Asa ca daca totusi avem vreme rea, cel mai dragut, fainut si simplut este sa ramanem in casa la un film bunut :))  

M-am gandit sa fac un top 5 filme pentru vreme ploioasa. Toate aceste titluri le gasiti pe NETFLIX:

5. Contracronometru 

Adrian Doria, un om de afaceri de succes, este acuzat de crima. Pentru a se apara o angajeaza pe Virginia Goodman, o renumita avocata. 

Dupa ce lucreaza impreuna o noapte intreaga pentru construirea strategiei de aparare, situatia se schimba in mod neasteptat. 

4. TERMINALUL 

Terminalul spune povestea lui Viktor Navorski (Tom Hanks) venit din Europa de Est să viziteze New York-ul.În timpul zborului, în țara sa are loc o lovitură de stat. Viktor aterizează la aeroportul John F Kennedy având un pașaport care nu mai este valabil și, ca atare, nu are voie să intre în Statele Unite și trebuie să trăiască în terminalul aeroportului până ce războiul de acasă se va fi terminat.

3.  DE NEIERTAT 
 
                                          
O fosta detinuta condamnata pentru crima se intoarce intr-o societate care nu-si iarta trecutul si isi cauta sora mai mica, pe care a fost nevoita sa o lase in urma.
 
2. CONTAGION 
 
                                         

Epidemia: Pericol nevăzut sau Contagion: Pericol nevăzut (titlu original: Contagion) este un film american din 2011 regizat de Steven Soderbergh. Este creat în genurile dramatic, thriller medical. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Marion Cotillard, Matt DamonLaurence FishburneJude Law, Gwyneth Paltrow și Kate Winslet. Filmul prezintă răspândirea unui virus în lume.

1. IBIZA

 
          Faceți cunoștință cu Harper: o publicistă americană trecută de treizeci de ani, cu niște prieteni minunați pe care îi iubește și un loc de muncă plictisitor, pe care-l urăște. Cu toate acestea, atunci când șeful ei de coșmar, manipulator și germofob, o trimite într-o călătorie de afaceri la Barcelona, Harper are șansa de a-și schimba în sfârșit rutina. În scopul de a încheia o afacere importantă, Harper se îndreaptă către Spania însoțită de cele mai bune prietene. 

Acesta este clasamentul meu pentru cele mai bune filme atunci cand vremea este urata.

Voi? Ce filme recomandati?

Astept in comentarii

Articole recomandate

Lasă un răspuns