Binge Mode : Invasion

        Saptamana aceasta v-am povestit despre serialele pe care le-am urmarit in ultima perioada. Aseara un prieten mi-a recomandat:

Invasion

Disponibil pe AppleTv + serviciu indisponibil in RO ( inca.. mai sper sa-mi ia banii APPLE si pentru asa ceva :))  INVASION este serialul acela pe care il voiam de ceva vreme.

Da! Am APPLE TV ( ce nu am eu de la APPLE? :)) iar prin zeci de setari, pe diverse tari si VPN-uri,  am reusit sa am acces la serviciul mentionat mai sus.

O „chestie” desteapta si cu boxul asta APPLE TV ( voi posta pe larg despre frumusetea ecosistemului APPLE) cu o imagine 4K HDR extraordinara, INVASION m-a facut sa adorm aseara cu telecomanda in mana. Nu puteam sa ma mai opresc.

Este exact ce-mi place! Combinatie faina intre psihologie si SF.

Merita sa te uiti!

 
About:

Invazie este un serial science fiction, bazat pe povestea clasică a lui HG Wells, Razboiul lumilor. Seria urmărește diferite persoane și familii de pe cele 5 continente, arătându-ne modul în care se confruntă și răspund la o amenințare extraterestră.

  • Sam Neill El joacă rolul unui șerif care este pe punctul de a se retrage, când va întâlni invazia extraterestră.
  • Golshifteh Farahani joacă rolul unei mame tulburate care și-a sacrificat cariera pentru soțul ei.
  • Shiori Kutsana este aleasă ca tehnică aerospațială pentru a călători în spațiu.
  • Shamier Anderson joacă rolul unui soldat din Orientul Mijlociu care începe seria luptând cu una dintre aceste creaturi extraterestre în deșert.

Articole recomandate

Lasă un răspuns