Bucurie mare! De astazi, UBER si in Bacau!

Tare ma bucur ca avem in sfarsit si UBER in Bacau desi de cateva luni a aparut BOLT. E bine de stiut ca pana pe 12 decembrie orice cursa pana in 11 lei este gratuita!

Foloseam des UBER cand locuiam in Bucuresti si chiar ma gandeam cand va ajunge si in oraselul nostru micut si dragut ;;)

Iata ce spun cei de la UBER:

Ne bucurăm să lansăm Uber în Buzău și Bacău, două orașe importante pe care le aveam în plan. Credem că oamenii se vor bucura de soluții pentru transport pentru distanțe mai scurte, dar și de o experiență mai ușoară a călătoriilor intraurbane. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a
explora noi posibilități și alternative de transport. Acum că locuitorii celor două orașe beneficiază de serviciul Uber, vrem să devenim o soluție tehnologică de încredere pentru momentele în care au nevoie să călătorească”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania.

Cum funcționează Uber 
 Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
 Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
 După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
 Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
 Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
 Oferă rating și feedback șoferului
 După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Tu ce folosesti?

Uber sau BOLT?

Articole recomandate

Lasă un răspuns