Finaly | HBO MAX si in Romania!

FINALY!! Welcome HBO MAX

Astept acest moment de multa vreme!  Ma declar fan HBO. Chiar ma gandeam cand vom avea si serviciul de streaming HBO MAX si se pare ca de astazi ma pot bucura din plin deoarece este disponibil si in Romania.

HBO a anuntat acum cateva luni ca v-a renunta la HBO GO dar in schimb vom avea platforma MAX. Imi pare rau ca momentan nu avem hub TCM sau desenele clasice de pe Cartoon insa pe viitor cel mai probabil, se vor adauga.

Iata ce spun cei de la HBO :

HBO Max este disponibil în România, cu o ofertă unică de conținut ce include titluri populare, producții originale europene și conținut pentru copii, toate într-un singur loc. În plus, oferim fanilor un preț promoțional, redus cu peste 30%”, a anunțat Christina Sulebakk, director general al HBO Max EMEA.

„În Europa Centrală și de Est am început în 1991 cu primele canale liniare și, iată că, după mai bine de 30 ani de prezență în aceste țări, le propunem fanilor încă o cale prin care își pot accesa conținutul preferat”

Cât costă abonamentul HBO Max?

Conturile HBO GO din România vor fi transferate automat pe noua platformă. Abonații direcți vor beneficia de prețul de 3,30 euro/lună, redus cu peste 30% din prețul lunar de 4,99 euro/lună, pe toată durata abonamentului lor.

De asemenea, și clienții noi care se vor abona direct la HBO Max înainte de 31 martie vor beneficia de același preț lunar redus, de 3,30 euro/lună, pe toată durata abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar la prețul standard de 4,99 euro/lună, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților direcți, la prețul de 39,90 euro/an, care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni, la prețul de 8 luni. HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV) la tarifele stabilite conform politicilor de preț ale acestora.

Filme și seriale difuzate de HBO Max

Printre titlurile difuzate de HBO Max se numără filme, seriale și alte spectacole create de Max Originals, DC, Warner Bros., Cartoon Network, alături de producții locale originale.

Conținutul HBO Max se adresează unui public de toate vârstele cu  titluri precum Succession, Game of Thrones, Euphoria, Last Week Tonight with John Oliver, Veep, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.

My experience:

Am testat astazi platforma si totul merge fluid! E o mare diferenta intre GO si MAX!

Din punctul meu de vedere, poate sa concureze lejer cu cei de la NETFLIX!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *