Tare-i faina RUXX! Noul serial romanesc pe HBO MAX

Weeekend…mood!

Spuneam saptamana aceasta ca s-a lansat HBO MAX, noul serviciu de streaming care a inlocuit HBO GO. E foarte fain! Imi place la nebunie! Desi in aceasta perioada am anumite lucruri de rezolvat, mi-am facut totusi timp sa vad cele 3 episoade disponibile pe MAX. 

La prima vedere, pare un serial pentru gagici, insa nu este asa. M-a prins prins destul de repede. Probabil ca motivul principal este creativitatea din serial.

Ce face personajul principal, este exact ce-mi doresc pentru viitor. Un job super creativ ( Trainer, PR, Content creator)

De cele mai multe ori m-am regasit. Spun asta pentru ca asa era jobul de la radio, la Iasi. In fiecare zi era altceva. Aveam sedinte creative, deadline-uri si proiecte pentru HitExperience. Faine vremuri.

E genul acela de job care te oboseste la maxim, dar te face mai frumos! Facand alti oameni fericiti, simti ca si Dumnezeu iti da un MARE LIKE.

Recomand sa-l vizionezi in acest weekend!

    Ruxx este o dramă modernă despre relații și tânăra generație din România, care trăiește într-o țară prinsă între trecut și viitor. Serialul se axează pe personajul titular, Rux (Raluca Aprodu), care încearcă să își echilibreze cariera solicitantă, lucrând pentru un mare dezvoltator imobiliar din București, cu celelalte priorități ale vieții ei: își susține financiar familia și are o relație la distanță. Rux încearcă să plece din România și să meargă în Los Angeles, dar viața are alte planuri pentru ea și este atrasă în cel mai mare proiect al șefului ei: campania electorală a soției sale pentru primăria Bucureștiului.

Pe HBO MAX – din 8 martie

Articole recomandate

1 comentariu

  1. […] Mi-am dorit extrem de mult aceasta functie dupa cum am scris si aici […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *