In sfarsit |Disney+ in Romania|

Am lipsit o vreme deoarece am fost mai mereu lipit de tv pentru a (re) descoperi  facinanta lume DISNEY. Probabil ca ai crescut cu desenele de la Cartoon si sunt convins ca datorita lor ai invatat limba engleza.

Imi aduc aminte cu bucurie de clasicele Disney. Imi placea enorm de Mickey si radeam enorm cand il auzeam pe Donald, asa ca nu m-am putut abtine si mi-am facut la abonament la Disney+

Inca de la primele ore, m-am intors in timp uitandu-ma la : Donald, Dumbo, Mickey, Aladdin si lista poate continua.

O lume fascinanta care nu are limite, nu are varsta. Odata ce incepi sa vizionezi, nu te poti opri.

Copilaria reprezinta cea mai frumoasa parte din viata noastra iar aceste desene te intorc in timp si iti fac ziua mai frumoasa.

Disney+ nu inseamna doar desene animate.

Platforma iti ofera si filme de la PIXAR, ai universul MARVEL, STAR WARS, documentare de la National Geographic si cel mai important, o sumedenie de seriale si filme marca 20th Century FOX:

Familia Simpsons, Lost: Naufragiatii, Dosarele X si multe altele.

Pretul este destul de atractiv 30 lei luna sau 299.90 an*

| Reducere de peste 15%* Pe bază de abonament |

Ce vizonez pe Disney?

Sunt mare fan Theeee Simpsons si am reusit zilele trecute un super binging ajungand la sezonul 5 din cele 33 disponibile.  Mai urmaresc: Dosarele X, Family Guy, Bob’s Burger.

In plus, revad cel mai bun serial realizat vreodata LOST – Naufragiatii.

La capitolul filme sunt mare fan MARVEL si PIXAR.

In plus, am inceput sa revad din colectia 20th Century FOX: Semne, Singur acasa, Viata lui Pi.

Un productie mai deosebita este JACK cu Robin Willams.

Williams joaca rolul lui Jack, un baiat de 10 ani cu o minte pe masura dar care are trupul unui barbat de 40 de ani. Considerat drept o ciudatenie de catre vecini, parintii sai l-au tinut mult timp claustrat in casa. Cand, in sfarsit, parintii se hotarasc sa-l dea la scoala, Jack va fi luat peste picior de catre colegii sai, pana in momentul in care acestia isi vor da seama ca batranul lor coleg are un suflet mare si bun.

Ma bucur ca din aceasta saptamana avem acces la platforma Disney+ si cu siguranta in acele zile grele, ploioase, ne putem intoarce in timp.

In acest sens devenim din nou copii si ne bucuram la maxim alaturi de aceste productii deosebite.

Articole recomandate

Lasă un răspuns